Produkty pro sýr bez laktózy (4)

Baryt / Baryový síran / Těžký spar

Baryt / Baryový síran / Těžký spar

Mletí na jemné prášky v různých velikostech zrn - 100 % neškodný přírodní kámen pro mletí jemných prášků - Vysoká čistota (obsah BaSO4 > 97 %, obsah křemene < 1 %) - Vysoký bělost (L* > 96) - Dobrá dispergovatelnost - Žádná reakce s jinými látkami (inertní) - Nízká Mohsova tvrdost a tím pádem nízká abrazivita - Odolný vůči povětrnostním vlivům a světlu - Nízký specifický povrch - Vysoká barevná brilance - Odolnost proti korozi
Sodný laktát

Sodný laktát

je sodná sůl kyseliny mléčné. Sodná sůl mléčné kyseliny patří do skupiny hydratačních látek pro pleť, které udržují vlastní vlhkost pleti a přispívají k mírně kyselému pH. Tyto látky (glycerin, močovina a organické kyseliny) společně tvoří přirozený zvlhčovací faktor (NMF). V EU je sodná sůl mléčné kyseliny známa jako potravinářská přísada E 325. Sůl je snadno rozpustná ve vodě. Tekutina je téměř bezbarvá a téměř bez zápachu či chuti. Sodná sůl mléčné kyseliny je také dostupná v různých koncentracích (50 % / 60 %), na požádání s upravenou hodnotou pH. Kvality: 50 %, 50 % pH 5,5, 60 % Vzhled: čirý až bílý CAS číslo: 72-17-3 INCI: Sodná sůl mléčné kyseliny Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě, v uzavřeném obalu
Natriumacetát

Natriumacetát

Natriumacetát je sodná sůl kyseliny octové a získává se reakcí kyseliny octové s sodnou sloučeninou. Je to bezbarvá sůl s mírně octovým zápachem, která se dobře rozpouští ve vodě, ale špatně v alkoholu. Když se nasycený roztok natriumacetátu krystalizuje, uvolňuje se teplo. Použití: Potraviny: * Regulátor kyselosti * Konzervant Kosmetika: * Pufr * Maskování základního zápachu Technické: * Výroba ohřívačů rukou * Úložiště energie CAS (trihydrát): 6131-90-4 CAS (bezvodý): 127-09-3 Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech Potravinářská přísada: E262 Sumární vzorec: C2H3NaO2
D-Panthenol

D-Panthenol

D-Panthenol nebo Dexpanthenol je prekurzorem vitamínu B a alkoholu patřícího k kyselině pantotenové. Tento viskózní, nažloutlý až čirý produkt je vyráběn synteticky. Je citlivý na zvýšenou teplotu a měl by být zpracováván při pH hodnotě mezi čtyřmi a šesti. D-Panthenol je snadno rozpustný ve vodě a ethanolu a je nerozpustný v tucích a olejích. Lidské tělo přeměňuje D-Panthenol na vitamín B5. CAS číslo: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Trvanlivost: 2 roky Skladování: měl by být skladován na chladném, suchém a světlu chráněném místě v původním obalu.